Start seizoen : maandag 4 september 2023

Kledij in de les : shortje of legging – t-shirt/topje – stevige binnensportschoen – haren goed vastgebonden

Touwen : Definitief ingeschreven ? Je krijgt een touw dat meteen op maat gemaakt wordt.Heb je nog een touw (van vorig seizoen?) Bewaar het touw als reserve. Proeflesjes kunnen springen met de touwen uit de zaal.

Eten en drinken in de les : Eten is verboden in onze zalen, dus dit neem je best niet mee. Een flesje water of sportdrank mag je meebrengen.

Ouders in de les: Tijdens de lessen is het niet de bedoeling om te blijven kijken.

Geen les : Tijdens de schoolvakanties is het nooit les. Voor de groepen die in het weekend les hebben, geldt de volgende regel : het eerste weekend van de vakantie is het nog wel les, de daaropvolgende weekend(s) is er geen les. Wanneer de zaal bezet is, ontvangen jullie een mail.

Verzekering : Onze leden zijn aangesloten bij Gymfed, en zijn via gymfed dan ook verzekerd voor sportongevallen. De correcte informatie kan u terugvinden via de site van gymfed https://www.gymfed.be/verzekeringen

Ziekenfonds : Sommige ziekenfondsen betalen een deel van het lidgeld terug. Als je een leeg formulier via mail verzendt naar skipupinfo@gmail.com, sturen we het formulier ingevuld en ondertekend via mail terug. Deze formulieren kunnen niet aan de lesgevers worden meegegeven.

Lidgeld : Lidgeld kunnen we onder geen voorwaarde terug betalen.

GDPR : Privacyverklaring GYMFED

Contact : Vragen of bemerkingen ? Neem dan zeker contact op. http://skipup.be/contact/