woensdag 7 september 2022

Kledij : shortje of legging – t-shirt/topje – stevige binnensportschoen – haren goed vastgebonden

Touwen : Definitief ingeschreven ? Je krijgt een touw dat meteen op maat gemaakt wordt.Heb je nog een touw (van vorig seizoen?) Bewaar het touw als reserve. Proeflesjes kunnen springen met de touwen uit de zaal.

Eten en drinken in de les : Eten is verboden in onze zalen, dus dit neem je best niet mee. Een flesje water of sportdrank mag je meebrengen.

Ouders in de les: Ouders zien we liever niet in de les. Zet je springer tijdig af en kom hem/haar tijdig terug halen. Dat is leuk voor iedereen. Eventueel kan je de eerste les een kwartiertje op afstand blijven kijken of het goed gaat, maar we willen geen ‘bankzitters’.

Geen les : Tijdens de schoolvakanties is het nooit les. Voor de groepen die in het weekend les hebben, geldt de volgende regel : het eerste weekend van de vakantie is het nog wel les, de daaropvolgende weekend(s) is er geen les.

Verzekering : Onze leden zijn aangesloten bij Gymfed, en zijn via gymfed dan ook verzekerd voor sportongevallen. De correcte informatie kan u terugvinden via de site van gymfed https://www.gymfed.be/verzekeringen

Ziekenfonds : Sommige ziekenfondsen betalen een deel van het lidgeld terug. Als je een leeg formulier via mail verzendt naar skipupinfo@gmail.com, sturen we het formulier ingevuld en ondertekend via mail terug. Deze formulieren kunnen niet aan de lesgevers worden meegegeven.

Lidgeld : Lidgeld kunnen we onder geen voorwaarde terug betalen.

Gegevens ? Privacyverklaring GYMFED

Contact : Vragen of bemerkingen ? Neem dan zeker contact op. http://skipup.be/contact/

Groetjes en een fijn springjaar !